A Múzeumok Éjszakáján az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kultúráért Felelős Államtitkársága és partnerei, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. hagyományos együttműködése idén a következő elemekből áll:

1.      a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít az ország bármely belföldi állomásáról Budapestre, Debrecenbe, Nagykanizsára, Szegedre, Szombathelyre, valamint Kecskemétre mint kiemelt helyszínre azoknak, akik vonattal utaznak a Múzeumok Éjszakája 2016. június 25-én estétől másnap hajnalig tartó rendezvényeire. A kedvezményes menetjeggyel az utazás legkorábban a rendezvény napját megelőző napon, június 24-én, pénteken, 10.00 órától kezdhető meg. A visszautazást legkésőbb a rendezvény zárását követő napon, június 27-én, hétfőn, 24.00-ig kell befejezni. A Budapestre látogatók esetében a kedvezmény a látogatást igazoló karszalag és az 50 százalékos alkalmi menettérti jegy visszautazáskor történő felmutatása mellett érvényes. A vidéki városokba utazók esetében az 50 százalékos alkalmi menettérti jegyet az érvényesítéshez a rendezvény helyszínén – a programban részt vevő múzeumok valamelyikében – le kell bélyegeztetni. A kedvezményes jegyváltási lehetőségről és a felhasználás feltételeiről részletes tájékoztató található a MÁV-csoport honlapján, a www.mavcsoport.hu oldalon.

2.      A Múzeumok Éjszakája bármely programján országszerte ingyenesen vehetnek részt kártyájuk felmutatásával a vasutas arcképes dolgozói igazolvánnyal rendelkező látogatók.

3.      A Múzeumok Éjszakája bármely programján országszerte ingyenesen vehetnek részt kártyájuk felmutatásával a START Klubkártyával rendelkező látogatók. 

Új Orpheus 2017

A Petőfi Irodalmi Múzeum -
Kazinczy Ferenc Múzeum Értesítője 2017

Új Orpheus

Új Orpheus 2016

A Petőfi Irodalmi Múzeum -
Kazinczy Ferenc Múzeum Értesítője 2016

Új Orpheus

Egy hely, ahová érdemes betérni!

Újhelyi kedvezmény

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com